K&M Congress
Idegenforgalmi és Szolgáltató Kft.

1064. Bp, Podmaniczky u. 75.
telefon: 06(1) 301-2000
fax: 06(1) 301-2001
e-mail küldése

Cégünk audio-vizuál beszállítója:
AVadvice Kft.
AVadvice Kft.

Cégünk a következő szervezetek tagja:
Magyarországi Rendezvényszervezők és -szolgáltatók Szövetsége
Magyarországi Rendezvényszervezők és -szolgáltatók Szövetsége

Magyar Utazási Irodák Szövetsége
Magyar Utazási Irodák Szövetsége

Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara
Budapesti Kereskedelmi
és Iparkamara

Céginformáció

Cégünket 1992-ben alapítottuk kongresszusok és más szakmai rendezvények (konferenciák, szimpóziumok, tanfolyamok, sajtótájékoztatók, fogadások, árubemutatók, egyéni és csoportos kiállítások) szervezésére.

Stabil és folyamatosan bővülő kapcsolatainkra támaszkodva az eltelt több, mint tíz év alatt mindvégig fejlesztettük szolgáltatásaink színvonalát, munkatársaink szakmai tudását. Az utóbbi öt év egyike sem telt anélkül, hogy eredményes nemzetközi rendezvényt vagy tudományos kongresszust ne bonyolítottunk volna.

Munkánk során arra törekszünk, hogy megbízónk igényeit minél jobban megismerjük és annak maradéktalanul megfeleljünk. A körülöttünk felgyorsult folyamatok arra sarkaltak bennünket, hogy cégünk minőségi munkáját, rugalmasságát alkalmazkodó képességét tovább erősítsük. Saját fejlesztésben elkészítettük kongresszus-kezelő és nyilvántartó programunkat, amely a résztvevők, kiállítók, és szponzorokhoz kapcsolódó minden munkafázist képes kezelni és nyomonkövetni, beleértve a tudományos program kezelését is.

Megteremtettük a honlapunkon keresztül történő jelentkezés és fizetés feltételeit.

Kongresszus szervezői tevékenységünk során az IAPCO (International Association of Professional Congress Organizers) iránymutatásait követjük a hazai és a nemzetközi kongresszusokon egyaránt.

Komplex szolgáltatást nyújtunk, mind a szervezés, mind a technikai megoldások terén. Jó munkakapcsolatot tartunk fenn a háttéripar képviselőivel, hiszen a hosszú távú együttműködés alapja az érdekek kölcsönös figyelembe vétele.

1998 óta utazási irodaként is működünk. Elsősorban külföldi kongresszusokra szervezünk egyéni és csoportos utakat, de természetesen valamennyi idegenforgalmi szolgáltatással (repülőjegy és egyéb menetjegyek értékesítése, szállásfoglalás, autóbérlés, helyszíni programok) állunk megbízóink rendelkezésére.

Közlemények

Cégünk on-line bankkártya elfogadással kapcsolatos üzletpolitikája

Munkatársaink

Mátray Katalin
ügyvezető igazgató
tel.: +36 1 301-2000

Dr. Hatvani Máté
ügyvezető igazgató
tel.: +36 1 301-2000

Tóth Elizabeth
pénzügyi vezető
tel.: +36 1 301-2000

Jani Kinga
kongresszus szervező
tel.: +36 1 301-2000

Lukács Attila
informatikus